Süleyman Kümbet Aşağı Yurt İlkokulu
Ağrı /Hamur/Süleyman Kümbet Köyü Aşağı Yurt Mezrası no 3

VİZYON

Bilim ve Teknolojinin farkında, değişime ve gelişime açık, ulusal değerlerini yaşayan ve yaşatan katılımcı sorgulayıcı demokratik bireylerin yetiştirdiği örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda bireysel yeteneklerini geliştiren, özverili, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, teknolojik gelişmeleri takip edebilen işbirliğine önem veren bireyler yetiştirmek için varız.

TAM GÜN

8:30-14.15

Soba

VAR

Hamur merkeze 35 km uzaklıkta Ağrı merkeze 48 km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ağrı Van yolu üzerinde, Hamur ilçesine bağlı Süleyman Kümbet Aşağı Yurt Mezrasına kurulmuş bir ilkokuldur. Merkeze uzaklık 48 km´dir. 38 km asfalt, 10 km toprak yoldur. Merkezden yaklaşık 50 dk sonra okula varış sağlanmaktadır. Okulumuzun eğitim olanakları iyidir. Kırtasiye-temizlik malzemeleri dahil her şey tamamiyle mevcuttur. Okulda 1 müdür, 1 okul öncesi ve 4 sınıf öğretmeni olmak üzere toplam 6 öğretmen vardır. Okulun İŞKUR Personeli bulunmaktadır.